Přečteno, leden 2017


PŘEČTENO V LEDNU 2017:

• Scarlet - Marissa Meyer
• Cress - Marissa Meyer

Musím říct, že jsem nějakou dobu přemýšlela, jestli vůbec lednové shrnutí psát. Celý měsíc jsem strávila nad učením, a když už jsem se neučila, tak jsem podváděla knížky se seriály. Zvládla jsem tedy jenom dvě knížky, ale... lepší než drátem do oka, no ne?

Hned začátkem měsíce jsem se pustila do Scarlet, která je pokračováním Cinder. A podobně jako první díl, i druhý díl byl obrovskou peckou od začátku až do konce. Nové postavy, nové příběhy, ale i pokračování a rozvíjení příběhu z prvního dílu. Co víc si přát.

Pokud jsem se u Scarlet ptala, co víc si přát, netušila jsem, co mě čeká v Cress. Po každé, když si už myslím, že mě další díl nemůže ničím překvapit,... tak se strašně zmýlím. Jediné, co této knize můžu vytknout je zkrátka to, že jsem po ruce neměla čtvrtý díl. Achich ouvej.

6 komentářů:

  1. Pěkné fotky, hlavně ta se Scarlet se ti opravdu povedla :-) Já jsem Cinder přečetla teprve nedávno, ale taky mě pohltila, už se těším na druhý díl, který tady na mě netrpělivě čeká :-)
    A že jsi přečetla jen dvě knihy ? Hlavní je, že tě čtení bavilo a užila sis to.
    Měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji :)) Celá série je hodně povedená, jen málokdy se stane, že je série knihu od knihy lepší a lepší :))

      Vymazat
  2. Krásné fotky :) Já jsem toho v lednu také moc nestihla, na programu bylo učení :D Tak snad bude únor na čtení bohatší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)) Je to pravda, leden je ve znamení čtení skript a učebnic, na nic jiného není pořádně čas a hlavně ani chuť :D

      Vymazat
  3. Máš krásné fotky a s tím lednem máš pravdu... je to jeden velký zabiják knížek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuji :)) Leden je prostě hrozný, už teď vím, že únor bude mnohem lepší a výživnější :D

      Vymazat

 
Charrlie loves books Blog Design by Ipietoon