Instagramová pětka

V posledních dnech jsem toho moc nepřečetla. Teda přečetla - ale nebyl to zrovna ten typ čtení, který zajímá většinu lidí. (Tedy ještě jednou a smysluplně - od rána až do noci jsem seděla nad učením a šprtala jako o živo.) Jako správný prokrastinátor jsem spoustu času proseděla i nad instagramem a protože jsem v poslední době fakt nic nepřečetla (a tudíž fakt nemám o čem psát) - rozhodla jsem se vám představit, jaké účty na českém instagramu jsem si zamilovala.

(A pokud máte nějaké další typy na supr-trupr bookstagramery, nebojte se mi napsat do komentářů!)

(A taky mě nezapomeňte sledovat, že jo. Ale mám se ještě spoustu co učit!)

Kombinace psa (zvlášť když je to husky!) a knížky je něco, co na mě prostě funguje. Ale nebojte se, nejsou to jen tak nějaké fotky, jsou to nádherné fotky s kouzelnou atmosférou, které prostě lákají k tomu, abyste okamžitě nechali všeho, co právě děláte a odešli si číst.

Quackerbooks je pro mě na jednu stranu naprosto kouzelná slečna (nebo možná spíš paní) a na druhou stranu tak trochu přírodní úkaz (nebo spíš zázrak). Nejen, že krásně fotí (jakože fakt moc a moc krásně!) a navíc teď prodává i vlastní svíčky (jak jinak, než inspirované knížkami), do toho všeho zvládá číst a vůbec,... všechno. 

Na tuhle slečnu jsem narazila naprostou náhodou. Když jsem poprvé objevila její fotky, až se mi nechtělo věřit, že se skutečně jedná o český účet. Však posuďte sami - ty fotky jsou prostě kouzelné!

Mám pocit, že Nadiyu snad netřeba představovat komukoliv, kdo tráví aspoň trochu času v české knižní blogosféře. Tahle energická slečna vás hned po ránu nabije na instastories, během dne vás naladí hned na několik knížek a během toho nikdy neztrácí široký úsměv na tváři a skvělou náladu.

Last but not least je tu další kouzelný účet od další kouzelné slečny. Přijde mi, že Lucy se každou fotkou neskutečně zlepšuje. A hlavně na vás dýchne naprosto domácká atmosféra. A chuť si číst.


17 komentářů:

  1. Já než si oblíbím nějakého "bookstagramera" musím ho tak trochu poznat jako člověka, protože pak jsou mi ty fotky takový volnější. Ona hezká fotka ne vždy stačí, důležitý je měl srdce celý příspěvek. Z tvého seznamu mám velice ráda eru, její fotky jsou sice na stejné bázi, ale prostě mě baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu - taky mám ráda trochu osobnější účty, ale ráda se podívám i "jen" na pěkné fotky. Ale zrovna spousta z těchto mých oblíbených účtů splňuje oboje :))

      Vymazat
  2. Knihy tvoří značnou část mého instagramu, ale nikdy jsem nebyla jednostranný člověk, takže nedokážu přidávat pouze knihy, je spoustu jiných věcí, které mě dělají šťastnou a které mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to podobně - ráda na svůj instagram přidám i neknižní věci - prostě takové věci, které mě dělají šťastnou a které se mi líbí :))

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Já hlavně doufám, že jsem nikterak neurazila! :D

      Vymazat
  4. Vždycky závidím takové fotky. Já se svým mobile vyfotíme něco, co je jakoby umělecká fotka :D Ale moc pěkný výběr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky fotím hlavně mobilem, jsem pak moc líná přetahovat fotky z foťáku do počítače a do mobilu :D Ale ráda se na pěkné fotky koukám a třeba časem i něco okoukám :D

      Vymazat
  5. Jsem překvapená, dojatá a nadšená. Moc děkuji za ta krásná slova.
    Husky Ríša posílá pac a pusu.
    S láskou Tereza - la.booka <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Ríšovi taky posílám jeden velký pac! A vůbec nemáš za co děkovat, tvoje fotky mám moc ráda a vždy mi vykouzlí úsměv na tváři a chuť si něco pěkného přečíst :))

      Vymazat
  6. Ahh 😍 sledujem vsetkych 5 uz dlho 💪

    Www.petitejardin.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem asi čekala - tenhle článek asi nepřinesl nic objevného, ale mám tyhle účty prostě ráda a ráda se podělím (kdyby náááááááááááááááhodou někdo neznal :D)

      Vymazat
  7. Pěkný výběr! :) Co si budeme nalhávat, na instagram je požírač času :D

    OdpovědětVymazat
  8. Instagram sama nemám, ale ráda nakukuji k ostatním :) A taky ráda fotím, ale jen pro radost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dlouho fotila jen tak pro radost, ale v dnešním světě "těch internetů" nic dlouho nevydrží v šuplíku :D (bohužel, ale i bohudík :))

      Vymazat

 
Charrlie loves books Blog Design by Ipietoon